Jullie Bruiloft

De mooiste dag van jullie leven!

Het team van De Nispenhoeve vindt niets mooier dan een huwelijksceremonie, een toost, diner en receptie voor jullie organiseren. Diverse mogelijkheden zijn voorhanden op het erf, in de Bedouinentent, in de Vlaamse schuur of de Karkooi.

Wat te denken van trouwen tussen kunst of omringd met jullie eigen foto's. Een bruiloft tussen de dieren op de boerderij: Geiten, varkens, kippen, schapen en fladderende vlinders en zoemende bij-tjes. Lopen over een rode loper. Een lange italiaanse tafel in de schaduw van hoge bomen. Een champagne-toost in de authentieke karkooi. Een bruiloftstaart aansnijden ergens op het erf en genieten met familie en vrienden. En voor jullie video- en foto-momenten is er een grote keuze aan entourage: In de boomgaard, bij de wei, rondom de boerderij, tussen de bloemen.

We bespreken de mogelijkheden graag met jullie. We werken op verzoek samen met de Brabantse Bruiloft planner, we stellen ze graag aan jullie voor. Ze maakt jullie voorbereiding completer en gemakkelijker. Een hele geruststelling voor de mooiste dag van jullie leven.

Gastheer  van De Nispenhoeve, John Heller, is BABS (buitengewoon ambtenaar in de burgerlijke stand). In zijn verhalen klinken de woorden en herinneringen door van jullie ouders, broers en zussen, jullie kinderen of neefjes en nichtjes en van jullie vrienden. Een verhaal op maat, passend bij jullie en bij een huwelijk. Het zal steeds afwisselend zijn met humor en met serieux. De keuze is aan jullie.

De kosten voor het gebruik van De Nispenhoeve als huwelijkslokatie liggen beduidend lager dan bij andere trouwlokaties in Midden en West Brabant. Een bruiloft moet ook financieel leuk blijven.

Voor een mooi bruiloftsfeest werken we samen met Feestzaal Marktzicht aan de markt in Prinsenbeek.

De voordelen van

Een huwelijk op
De Nispenhoeve

Bewoner van De Nispenhoeve, John Heller is BABS. Hij is, als jullie dat wensen, graag degene die jullie trouwt.  

Er is veel maatwerk.
We maken graag samen met jullie een lijst van jullie wensen. We werken samen met diverse partners uit Prinsenbeek en omgeving, waaronder een kundige Brabantse Bruiloft planner.
Zij kennen De Nispenhoeve goed.

Trouwen moet ook financieel leuk blijven.
Het gebruik van De Nispenhoeve en van de BABS zijn aantrekkelijk geprijsd.

Er is een parkeerruimte voor 20 auto’s op het erf.  Fietsers kunnen ook parkeren op het erf.

Uw vraag ?

Bedankt! Uw aanvraag is verzonden!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Nieuwsbrief kunst activiteiten?

Wilt u op de hoogte blijven van de kunstactiviteiten van Galerie De Nispenhoeve en Beeldentuin Prinsenbeek?
Vul uw email adres in en we sturen u maximaal vier keer per jaar een nieuwsbrief.
U geeft ons toestemming om uw naam en contactgegevens voor dit doel te gebruiken

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.