Jullie Bruiloft

De mooiste dag van jullie leven!

't Team van De Nispenhoeve vindt niets mooier dan 'n huwelijksceremonie, champagne toost en diner voor jullie organiseren. Diverse mogelijkheden zijn voorhanden:  de Bedouïnentent, de Vlaamse schuur, Karkooi of ergens op het erf.

Wat te denken van trouwen tussen kunst, omringd met jullie eigen foto's. 'n Bruiloft tussen de dieren op de boerderij: Geiten, varkens,  fladderende vlinders en zoemende bij-tjes. Lopen over een rode loper. 'n Lange Italiaanse tafel, lommerrijk onder hoge bomen. 'n Champagne toost in de authentieke karkooi. 'n Bruiloftstaart aansnijden  op het erf en genieten met familie en vrienden. Voor jullie video- en foto-momenten is er 'n grote keuze aan entourage: De boomgaard, wei, rondom de boerderij, tussen de struiken, hagen en bloemen.

We bespreken de mogelijkheden graag met jullie.

Gastheer  van De Nispenhoeve, John Heller, is BABS (buitengewoon ambtenaar in de burgerlijke stand). In zijn verhalen klinken de woorden en herinneringen door van jullie ouders, broers en zussen, kinderen en van jullie vrienden. Een verhaal op maat, passend bij jullie en bij een huwelijk. Het zal humor en serieux afwisselen. De keuze is aan jullie.

De kosten voor het gebruik van De Nispenhoeve als huwelijkslokatie en de BABS liggen lager dan bij andere trouwlokaties in Midden en West Brabant. 'n Bruiloft mag ook financieel leuk blijven. Voor 'n mooi bruiloftsfeest werken we samen met Feestzaal Marktzicht aan de markt in Prinsenbeek.

De voordelen van

Een huwelijk op
De Nispenhoeve

Bewoner van De Nispenhoeve, John Heller is BABS. Hij is, als jullie dat wensen, graag degene die jullie trouwt.  

Er is veel maatwerk.
We maken graag samen met jullie een lijst van jullie wensen. We werken samen met diverse partners uit Prinsenbeek en omgeving, waaronder een kundige Brabantse Bruiloft planner.
Zij kennen De Nispenhoeve goed.

Trouwen moet ook financieel leuk blijven.
Het gebruik van De Nispenhoeve en van de BABS zijn aantrekkelijk geprijsd.

Er is een parkeerruimte voor 20 auto’s op het erf.  Fietsers kunnen ook parkeren op het erf.

Uw vraag ?

Bedankt! Uw aanvraag is verzonden!
Oops! Something went wrong while submitting the form.

Nieuwsbrief kunst activiteiten?

Wilt u op de hoogte blijven van de kunstactiviteiten van Galerie De Nispenhoeve en Beeldentuin Prinsenbeek?
Vul uw email adres in en we sturen u maximaal vier keer per jaar een nieuwsbrief.
U geeft ons toestemming om uw naam en contactgegevens voor dit doel te gebruiken

Thank you! Your submission has been received!
Oops! Something went wrong while submitting the form.